E-Way E350 sähköpotkulauta

  • Malli: YP-E350
  • Paino: 13kg
  • Kpl varastossa: 2
  • Valmistaja: E-Way

€449.00

Lisää koriin:


Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-350 sähköpotkulauta tarjoaa oivallista kuljetusapua niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille maksimikantaman ollessa jopa 30km*. E-350:n käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi – ainoastaan tarvitsee kiinnittää ohjaustanko näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla ja laite on valmiina käytettäväksi. Ensimmäisellä kerralla on myös hyvä ladata akku täyteen, vaikka siinä olisikin tehtaan jäljiltä vielä varausta jäljellä. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää vain n. 3–4 tuntia.

E-Way E-350 mallissa on tehokas 350W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on yli 700W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille jopa 50% enemmän tehoa moottorin ollessa yhtä tehokas kuin edeltäjässä E-Way E2 Pro:ssa. Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Akusto on vahva 36V ja 7,8Ah (280Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa jopa 30km:n* verran.
Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeatta ja akun varaustilaa. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Vihdoin myös akun varaustilanteen ja lataamisen näkee selkeästi.
E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun käyttäjä puristaa jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru takajarrulla toimii pääasiallisena jarruna, mutta sitä tehostaa aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin siitä saa käyttäjälleen sopivan.
E-Way E-350 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.
E-Way E-350 on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla keveän, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-350 painaa vain vähän yli 13 kiloa, ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. Kompaktista koosta huolimatta se pystyy kuljettamaan myös rotevampia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 100kg.
E-Way E350:ssä käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.
E-Way E-350 on monipuolisen IP-54 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.

Nopeus: jopa 25 km/h.
Toimintamatka: maks. 30 km*
Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla
Moottori: 350 W, yli 700 W (huipputeho)
Akku: 36V, 7,8Ah (288Wh) Li-ion
Suojaus: IP54
Maks.nousukulma: 15%
Renkaat: 8,5" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta
Jarru: edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru
Pyörän soittokello
Maks.käyttäjänpaino: 100 kg
Latausaika: 3-4 h
Muut ominaisuudet: E-ABS, 4W ledvalo edessa¨, takajarru ledvalo ja tukijalka
Mitat: 108 x 43 x 115 cm (ajokunnossa), 108 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)
Paino: 13,2 kg.
Rajoitettu 2 vuoden takuu. Akun takuu 1 vuosi. *Toimintamatka määräytyy mm. kuljettajan painon, vallitsevan sään, ajetun reitin sekä nopeuden mukaan. **Tarkista yhteensopivuus valmistajan sivuilta.


Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 01 huhtikuu, 2020.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template