E-WAY E-5045 sähköpotkulauta

  • Malli: Yp-E5045
  • Paino: 18.6kg
  • Kpl varastossa: 5
  • Valmistaja: E-Way

€699.00

Lisää koriin:


Uutuus 2022!
Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-5045 sähköpotkulauta kuljettaa niin lyhyitä kuin keskipitkiä matkoja maksimikantaman ollessa jopa 45 km*. E-5045:n käyttöönotto on tehty erittäin helppoa ja nopeaa. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää n. 6-7 tuntia.

E-WAY E-5045
E-Way E-5045 on valmistettu erittäin kestävästä valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla keveän, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-5045 painaa vain n. 15 kiloa, jolloin sen voi helposti ottaa mukaan, vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helpompaa ja turvallisempaa.

Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta.

Moottori
E-Way E-5045 mallissa on tehokas hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on yli 900W! Moottorin nimellisteho on 500W. Tehokkaan moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin useimmissa sähköpotkulaudoissa markkinoilla. Tämän huomaa ennen kaikkea parempana vauhtina ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Akusto on 37V ja 12,2Ah (451Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa optimiolosuhteissa jopa 45 km:n* verran. Normaaleissa olosuhteissa toimintamatka vaihtelee 25–45 km.

Näyttö
Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeatta ja akun varaustilaa. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Nopeuden säätimen yhteyteen sijoitetun valitsimen kautta on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Näytöstä näkee akun varaustilanteen ja lataamisen kulun selkeästi.

Puhkeamattomat renkaat
Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E-3530 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. E-Wayn hankkiessasi sinun ei tarvitse rengasrikkoja miettiä. Uusien tehokkaampien valojen ja lisättyjen heijastimien avulla näet ja näyt myös pimeällä.

Lukkiutumattomat jarrut
E-Way:ssa on kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun käyttäjä puristaa jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru taka-akselilla toimii pääasiallisena jarruna, mutta sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin siitä saa käyttäjälleen sopivan.

Mobiiliapplikaatio
E-Way E-3530 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

Nopeus: säädettävä ja jopa 25 km/h.
Toimintamatka: 25-45km
Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla
Moottori: 500 W, yli 900 W (huipputeho)
Akku: 37V, 12,2Ah (451Wh) Li-ion
Suojaus: IP54
Maks.nousukulma: 20%
Renkaat: 8,5″ Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta
Jarru: edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru
Lukitusrengas U- tai vaijerilukon turvallisempaan läpivientiin
Kantokoukku esim. repun kannatteluun (max. 5kg).
Soittokello
Hyvät heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä
Maks.käyttäjänpaino: 125 kg
Latausaika: 6-7h
Muut ominaisuudet: E-ABS, tehokas ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka
Mitat: 113 x 43 x 118 cm (ajokunnossa), 113 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)
Paino: 15,1kg.


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 30 toukokuu, 2022.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template