Ultracom R10 hybrid

  • Malli: Yp-UltracomR10Hybrid
  • Paino: 2kg
  • Kpl varastossa: 1
  • Valmistaja: Ultracom

€1249.00

Lisää koriin:


R10 Hybrid on koiratutka, joka käyttää kahta eri paikannustekniikkaa, joka toimii myös siellä missä matkapuhelinverkkoa ei ole. R10 Hybrid sisältää useita ominaisuuksia, joiden avulla teet metsästyksestä turvallisempaa ja näet enemmän koirasi työskentelystä kaikissa olosuhteissa.

Käyttövalmis paketti sisältää:
R10 Hybrid koiratutkan, VHF-vastaanottimen, laadukkaat akut sekä laturin, 12kk Ultracom Global SIM-kortin sekä 1kk Ultracom NEXT sovelluksen.

R10 HYBRID HYÖDYT

Toimii kaikissa maastoissa ja olosuhteissa, koska R10 Hybrid koiratutka käyttää sekä matkapuhelinverkkoa, että VHF-yhteyttä

Matkapuhelinverkossa R10 Hybrid koiratutka toimii kaikkien operaattoreiden verkossa kaikkialla maailmassa ja koiratutka toimitetaan valmiiksi asennetulla

Ultracom Global SIM powered by Telia -kortilla

R10 Hybrid koiratutka mahdollistaa reaaliaikaisen paikkatiedon koirastasi

R10 Hybrid koiratutka vaihtaa käytettävää paikannustekniikkaa automaattisesti

TURVALLISUUS

Koe ja jaa eräkokemus täysin uudella tavalla mobiililaitteellasi Ultracom NEXT -sovelluksen ja R10 Hybrid koiratutkan avulla.

NEXT sovelluksen ryhmätoimintojen avulla näet myös ryhmäsi muut koirat sekä metsästyskaverisi kartalla

Ultracom NEXT sovelluksesta näet koirasi ja oman sijaintisi lisäksi mm. koiran nopeuden, kuljetun reitin, haukkutiheyden ja seisonnan.

Lisäksi Koiradata™ -ominaisuus sisältää edistyksellisiä ja patentoituja toiminnallisuuksia koirasi työskentely- ja aktiivisuustietojen analysointiin terveellisen ja turvallisen koiraharrastuksen tueksi.

Pannassa on turvallisuutta lisäävä, etäohjattava superled -valo.


Tämä tuote on tullut valikoimiimme tiistai 31 elokuu, 2021.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template