EPSON WORKFORCE PRO WF-C5710DWF

  • Malli: yp-wf-c5710 dwf
  • Paino: 18kg
  • Kpl varastossa: 2

€329.00

Lisää koriin:


Tämä pieni, työryhmäkäyttöön suunniteltu monitoimitulostin on täydellinen valinta kaikenkokoisille yrityksille, jotka ovat aikaisemmin käyttäneet lasertulostimia ja haluavat nyt leikata kustannuksia, tehostaa tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoksia. Samalla ne voivat pienentää ympäristövaikutuksiaan sekä vahvistaa mainettaan vastuullisena yrityksenä.

Hyvä tuottavuus ilman käyttäjän toimia
Laitteella on luokkansa nopein ensimmäisen sivun tulostus sekä väritulosteille (5,3 sekuntia) että mustavalkoisille tulosteille (4,8 sekuntia) vastaavanlaisiin lasertulostimiin verrattuna. Lisäksi laitteella on luokkansa paras väriskannausnopeus (24 kuvaa minuutissa). Tulosta jopa 5 000 mustavalkoista tai värillistä sivua tarvikkeita vaihtamatta3. Markkinasegmentin suurin vakiopaperikapasiteetti (330 arkkia).

Suunniteltu yrityskäyttöön Valittavinasi on erilaisia ohjelmistoja ja työkaluja, jotka mahdollistavat turvallisen tulostuksen, tehokkaan skannauksen ja laitteiden etähallinnan. NFC ja langaton yhteys tukevat myös tulostamista mobiililaitteista. Älypuhelinta muistuttavan käyttöliittymän ja kosketusnäytön ansiosta laitetta on helppo käyttää. Saatavilla Epsonin Print365 -tulostuksenhallintapalvelun kautta.

 

https://www.epson.fi/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/workforce-pro-wf-c5710dwf?productfinder=epson+wf-c5710#specificationsTämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 22 huhtikuu, 2020.

Copyright © 2020 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template