EPSON WORKFORCE PRO WF-4745DTWF TULOSTIN

  • Malli: YP-EPSON-WF-4745DTWF
  • Kpl varastossa: 2
  • Valmistaja: EPSON

€249.00

Lisää koriin:


WF-4745
Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa tällä edullisella A4-koon monitoimitulostimella. PrecisionCore-tekniikka vähentää energiankulutusta, sillä se ei käytä lämpöä. Tulostustyöt hoituvat sujuvasti nopean tulostuksen ansiosta, ja 50 arkin kaksipuolinen automaattinen arkinsyöttölaite helpottaa skannausta ja kopiointia. Lisäksi kaksi 250 arkin (A4) paperilokeroa varmistavat paperin riittävyyden.

Lisää toimistosi tuottavuutta nopealla ja pienikokoisella
Epsonin maksuttomien mobiilitulostussovellusten avulla².

Erinomaiset toiminnot
Pysy tehokkaana 50 arkin kaksipuolisen arkinsyöttölaitteen ja kahden 250 arkin paperilokeron avulla. Tyylikkäässä, virtaviivaisessa ja pienikokoisessa WF-4745-monitoimitulostimessa on 10,9 cm:n kosketusnäyttö.

Lämmötön tekniikka
Lämmöttömän PrecisionCore-tekniikan ansiosta voit myös pitää energiankulutuksen minimissä ja pienentää siten sähkölaskuja.

Nopeuta toimintoja
Varmista tulostustöiden sujuvuus korkealla, jopa 34 sivua minuutissa³, tulostusnopeudella sekä nopealla kaksipuolisella tulostuksella.

Ammattimaiset tulokset
Epsonin DURABrite Ultra -musteella tuotat ammattimaisia yritysasiakirjoja, jotka kestävät vettä ja korostuskyniä eivätkä tuhriinnu. Edulliset musteet toimitetaan erillisinä mustekasetteina, joten vain käytetty väri on vaihdettava. Suurilla mustekaseteilla voit tulostaa jopa 2 600 mustavalkoista ja 1 900 värillistä sivua⁴.

Avainominaisuudet
Kustannustehokkaat tulosteet: Matalat hankintakustannukset
Nopea tulostus: Tulosta jopa 24 sivua minuutissa
Mobiilitulostus ja liitännät: NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ja maksuttomat mobiilitulostussovellukset¹


Tämä tuote on tullut valikoimiimme perjantai 07 toukokuu, 2021.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template