EPSON EcoTank ET-2751 monitoimitulostin

  • Malli: Yp-C11CG22405
  • Paino: 5.5kg
  • Kpl varastossa: 4
  • Valmistaja: EPSON

€329.00

Lisää koriin:


utustu Epsonin uuden sukupolven EcoTank-tulostimiin. Tässä kolmitoimitulostimessa on LCD-näyttö, kaksipuolinen tulostus sekä mustetta kolmen vuoden tarpeisiin¹.

Unohda mustepatruunat
EcoTankilla voit tulostaa aiempaa enemmän uudelleentäyttöjen välillä, sillä laitteen erittäin riittoisa mustesäiliö poistaa täysin mustepatruunoiden tarpeen.

Erittäin edullinen
ET-2751-mallilla voit tulostaa kolme kokonaista vuotta¹ ostamatta lisää mustetta. Sivukohtaiset tulostuskustannukset ovat erittäin pienet, sillä voit tulostaa laitteen mukana toimitetulla musteella 14 000 mustavalkoista ja 5 200 värillistä sivua³.

Tutustu uuden sukupolven EcoTank-tulostimiin
EcoTankin mustesäiliö on nyt laitteen etuosassa, joten tulostin on entistäkin pienikokoisempi ja helppokäyttöisempi. Musteentäyttöjärjestelmä on suunniteltu siistiä uudelleentäyttöä ajatellen, joten sinun ei tarvitse pelätä vuotoja ja mustetahroja. Lisäksi uusi pullomekanismi varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta. Laitteen etuosassa olevan mustetason ilmaisimen ansiosta näet helposti, milloin mustetta täytyy lisätä. Ja aidoilla pigmentti- ja värimusteilla voit tulostaa tarkkaa ja selkeää tekstiä sekä värikylläisiä kuvia.

Tulosta lähes mistä vain
Tulostin tukee Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct ‑yhteyksiä, joten voit lähettää siihen asiakirjoja tulostettaviksi käyttämällä älylaitteeseen asennettua Epson iPrint ‑sovellusta⁴. Laitteessa on myös 3,7 cm:n LCD-näyttö sekä SD-korttipaikka, joten voit tulostaa helposti myös ilman tietokonetta.

Laadukas lopputulos
Micro Piezo ‑tulostuspäätä käyttävä EcoTank on luotettava tulostusratkaisu, jolle myönnetään kolmen vuoden takuu (laitteen rekisteröinnin yhteydessä). Tulostimella voit tuottaa myös kaksipuolisia tulosteita nopeasti.

Mustetta kolmen vuoden tarpeeseen1
Vastaa 72:tä mustepatruunaa2

Erittäin edullinen tulostus
Tulosta jopa 14 000 sivua mustavalkoisena ja 5 200 sivua värillisenä3

Uuden sukupolven musteentäyttöjärjestelmä
Täytä mustesäiliö helposti ja siististi kätevien mustepullojen avulla

Wi-Fi ja sovellukset
Tulosta mobiililaitteista

LCD-näytöllä varustettu kolmitoimitulostin
Kopioi, skannaa ja tulosta – myös kaksipuolisesti


Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 18 marraskuu, 2021.

Copyright © 2021 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template