EPSON WORKFORCE WF-7830DTWF

  • Malli: Yp-WF-7830DTWF
  • Paino: 21.12kg
  • Kpl varastossa: 1
  • Valmistaja: EPSON

€259.00

Lisää koriin:


Tällä laadukkaalla A3-monitoimilaitteella voit tulostaa, skannata ja kopioida kaksipuolisesti jopa A3-koossa. Tehokas laite tulostaa jopa 25 mustavalkoista sivua minuutissa¹, ja skannausta ja kopiointia helpottaa 50 arkin automaattinen, jopa A3-koon arkinsyöttölaite. Myös kustannustehokkaat musteet ja joustavat langattomat ratkaisut, kuten Scan-to-Cloud-toiminto², helpottavat työskentelyä. Tulostimen käyttö on helppoa 6,9 cm:n kosketusnäytön kautta.

Minimoi kulut
Tulostin vähentää kustannuksia merkittävästi, sillä sen erilliset mustekasetit säästävät 50 % mustetta verrattuna kolmen värin yhdistelmävärikasetteihin³. Saat vastinetta rahoillesi, sillä mustekasetteja on saatavana vakio-, XL -ja XXL-kokoisina. Musta XXL-kasetti riittää jopa 2200 arkin tulostukseen4.

Hyödylliset ominaisuudet
Kahdessa 250 arkin paperilokerossa voit säilyttää sekä A4- että A3-paperia, mikä helpottaa tulostimen käyttöä. Jaa tulostin langattomasti tai Ethernet-yhteydellä useamman käyttäjän kesken.

Joustavat langattomat ratkaisut
Tulosta kaikkialta toimistosta Wi-Fi-yhteyden avulla tai käytä Wi-Fi Direct -toimintoa yhteensopivista langattomista laitteista tulostamiseen ilman Wi-Fi-verkkoa. Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset ja -ratkaisut lisäävät valinnanvaraa entisestään. Esimerkiksi Email Print -toiminnolla voit lähettää tulostimellesi tulostustöitä lähes mitä tahansa². Scan-to-Cloud-toiminto taas auttaa ottamaan kaiken irti yhteistyöstä eri tahojen välillä².
Laadukas A3-monitoimitulostin
Kaksipuolinen tulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus – kaikki jopa A3-koossa
25 mustavalkoista ja 12 värisivua minuutissa¹
Erilliset musteet säästävät 50 % mustetta verrattuna kolmen värin yhdistelmävärikasetteihin³
Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ja Scan-to-Cloud²
Epsonin maksuttomat mobiilitulostussovellukset
Tulosta ja skannaa lähes mistä tahansa²


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 22 marraskuu, 2021.

Copyright © 2021 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template