PHILIPS 55" OLED ANDROID TV 55OLED706/12

  • Malli: YP-55OLED706/12
  • Paino: 25kg
  • Kpl varastossa: 1
  • Valmistaja: Philips

€1,299.00

Lisää koriin:


4K UHD OLED Android TV

Taianomainen Ambilight. Vain Philipsiltä.

Philips Ambilight tuo tilanteet lähelle. Älykkäät LED-valot kehystävät TV:n sivuja, reagoivat kuvaruudun toimintaan ja tuottavat vaikuttavan hehkun. Kun koet sen kerran, et osaa enää olla ilman.
Tekoälyä hyödyntävä P5-kuvajärjestelmä: kuva tuntuu aina todenmukaiselta.

Tekoälyä hyödyntävällä Philips P5 -kuvajärjestelmällä kuva näyttää niin todelliselta, että tuntuu kuin voisit astua sen sisään. Syväoppiva tekoälyalgoritmi käsittelee kuvaa ihmisaivojen tavoin. Näet aina todentuntuiset yksityiskohdat ja kontrastit, täyteläiset värit ja tasaisen liikkeen.
Uskomattoman todentuntuinen kuvantoisto. Philipsin OLED TV.

Philips OLED TV:llä saat laajan katselukulman ja uskomattoman todentuntuisen kuvan. Mustat sävyt ovat syvempiä, värit todentuntuisempia ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat toistuvat tarkasti. Nauti jokaisesta kohtauksesta täysillä.
Elokuvatasoinen kuva ja ääni. Dolby Vision ja Dolby Atmos

Äänen ja videoiden Dolby-formaattien tuki tarkoittaa, että katsottava HDR-sisältö näyttää ja kuulostaa upealta. Nauti kuvasta, joka heijastaa ohjaajan alkuperäistä ideaa, ja koe tilava äänimaailma, joka on sekä selkeä että syvä.
Ensiluokkaista suunnittelua jalustasta kaukosäätimeen

Kaikki television osat näyttävät ja tuntuvat ensiluokkaisilta. Erittäin ohut metallikehys. Kaunis alumiinijalusta. Kaukosäädin, jonka taustavalaistun Ambilight-painikkeen ansiosta Ambilight on helppo käynnistää pimeässäkin.
Yksinkertaisesti älykäs. Android TV.

Philips Android TV näyttää haluamasi sisällön kun haluat. Voit mukauttaa aloitusnäyttöä näyttämään suosikkisovelluksesi, mikä helpottaa elokuvien ja lempisarjojesi suoratoistoa. Voit myös jatkaa siitä, mihin jäit.
Erinomainen peleihin. Erittäin pieni viive kaikilla konsoleilla

Philips-TV:ssä on uusin HDMI 2.1 -liitäntä, ja se siirtyy automaattisesti erittäin pienen viiveen asetukseen, kun aloitat konsolipelin. VRR- ja Freesync-tuki takaavat nopeiden pelien sujuvuuden. Ambilightin pelitila luo jännittävän tunnelman.
Monihuoneääni. DTS Play-Fi

Philips-television DTS Play-Fi -toiminnolla voit yhdistää television yhteensopiviin kaiuttimiin missä tahansa huoneessa. Onko keittiössä langattomat kaiuttimet? Voit kuunnella elokuvaa, kun teet välipalaa, tai seurata urheiluselostusta, kun haet juotavaa.
Eloisa HDR-kuva. Philips 4K UHD TV.

Philips 4K UHD -TV tukee kaikkia keskeisiä HDR-muotoja, kuten Dolby Visionia. Olipa kyse suosikkisarjastasi tai uusimmasta videopelistä, varjot näkyvät syvemmin, kirkkaat pinnat loistavat ja värit näkyvät todellisina.
Silmäystävällinen katselu

Suoratoisto, pelaaminen, sarjamaratonit – Philipsin OLED-televisiot eivät rasita silmiä, ja voit nauttia suosikkisisällöistäsi entistäkin pidempään. Näissä UL:n ja TUV:n standardit kirkkaasti ylittävissä televisioissa on alhainen sinisen valon taso, eivätkä ne välky tai häikäise.
Ääniohjaus. Alexa- ja Google Assistant -yhteensopiva.

Tässä Philips Android TV:ssä voit valita ääniohjauksen! Ohjaa TV:tä Google Home -laitteilla tai Android TV Remote -sovelluksella. Voit myös pyytää Alexaa ohjaamaan TV:tä Alexa-yhteensopivilla laitteilla.

Ruudun halkaisija (tuuma) 55 tuumaa
Näytön resoluutio 3840 x 2160
käyttöjärjestelmä Android TV
HDMI-liitäntöjen määrä 4
USB-liitäntöjen lukumäärä 3
Langattomat yhteydet Wi-Fi 802.11ac, 2x2, kaksoiskaista, Bluetooth 5.0
Muut liitännät Common Interface Plus (CI+), Digitaalinen äänilähtö (optinen), Ethernet-LAN RJ-45, Kuulokelähtö, Satelliittiliitin, Palveluliitäntä
Audio Lähtöteho: 50 W (RMS), 2.1-kanava
Sopii VESA-seinäkiinnitykseen 300 x 300 mm
Tuotteen paino (+jalusta) 19,4 kg
Laitteen syvyys (jalustan kanssa) 230,0 mm
Laitteen korkeus (jalustan kanssa) 722,4 mm
Laitteen leveys (jalustan kanssa) 1227,8 mm


Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 19 joulukuu, 2021.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template