SAMSUNG GALAXY TAB A8 WIFI PINK GOLD 32 GB

  • Malli: YP-SMX200NIDAEUB
  • Paino: 0.8kg
  • Kpl varastossa: 2
  • Valmistaja: Samsung

€249.00

Lisää koriin:


Galaxy Tab A8:ssa on 10,5 tuuman näyttö ohuilla reunoilla ja 16:10-kuvasuhteella. Galaxy Tab A8:n neljä Dolby Atmos -kaiutinta tuottavat korkealaatuisen äänen esimerkiksi elokuvien, musiikin, pelaamisen ja videopuheluiden parissa.

Galaxy Tab A8:ssa on 32 gigatavun sisäänrakennettu tallennustila ja 3 gigatavun keskusmuist. Jos tallennustila loppuu, Galaxy Tab A8:ssa on microSD-kortinlukija, joka tukee jopa 1 teratavun edestä ylimääräistä tallennustilaa. Tabletin 7040 milliampeerin akku tukee jopa 15 W pikalatausta, joten akun käyttöikä on pitkä myös lyhyillä latausajoilla.

Galaxy Tab A8 sisältää interaktiivista ja opettavaista sisältöä. Käytännöllisten lapsilukkotoimintojen avulla vanhempien on helppo tarjota lapsilleen turvallinen ja mukaansatempaava oppimisympäristö. Samsungin maailmanlaajuisten sisältökumppaneiden ansiosta perheen nuoremmat jäsenet voivat nauttia hauskasta ja persoonallisesta käyttökokemuksesta. Aloitusnäyttöä on mahdollista muokata leikkisillä kuvakkeilla ja väriteemoilla, ja vanhemmat voivat estää lastensa sovelluksensisäisiä ostoja hyödyntämällä lapsilukkoa.

Galaxy Tab A8 tukee kahden sovelluksen samanaikaista käyttöä Multi-Active Window -ikkunan kautta. Jos olet läsnä luennolla, voit keskustella luokkatovereiden kanssa, tehdä muistiinpanoja ja katsella esitystä samanaikaisesti. Drag&Split -toiminto avaa automaattisesti toisen selainikkunan, jos esimerkiksi vedät linkin selainikkunasta näytön toiselle puolelle.

Samsungin Galaxy-ekosysteemin avulla voit helposti jakaa tietoa, tekstiä, linkkejä ja kuvia muiden Samsung Galaxy-laitteiden välillä ja toistaa näyttösi sisältöä suoraan Samsungin älytelevisioon. Galaxy Tab A8:ssa on käytössä Samsung Knox –tietoturva-alusta, joka mahdollistaa paremman tietoturvan ja hallittavuuden laitteelle yrityskäytössä.

Käyttöjärjestelmän versio 11
Mobiilikäyttöjärjestelmä Android
Etukamera, MP 5
Takakamera, MP 8
Akun kapasiteetti, mAh 7040
Muistikapasiteetti 3 GB
Tallennuskapasiteetti 32 GB
Liitännät Audio (3.5mm),USB-C
GLONASS Kyllä
GPS Kyllä
Bluetooth-versio 5.0
Näytön koko, " 10.5
Näytön resoluutio, pikseliä 1920 x 1200
Tuotteen mitat (L x S x K), mm 246.8 x 6.9 x 161.9
Tuotteen paino, g 508


Tämä tuote on tullut valikoimiimme perjantai 14 tammikuu, 2022.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template