AEG L6FBN843G pyykinpesukone

  • Malli: YP-L6FBN843G
  • Paino: 72kg
  • Kpl varastossa: 2
  • Valmistaja: AEG

€599.00

Lisää koriin:


Arjen klassikkojen säilyttäjä
Laadukkaat vaatteet on tehty käytettäviksi, mutta säilyttääkseen moitteettomuutensa ne vaativat samalla hellävaraista hoitoa. Pesitpä sitten yhden paidan tai täyden koneellisen, AEG:n pesukoneet säätävät ohjelman keston täyttömäärän mukaan vähentäen tekstiilien kulumista minimoimalla ohjelman keston sekä samalla veden- ja energiankulutuksen ja pitävät vaatteesi parhaimmillaan, käytöstä ja pesusta toiseen.

Huolenpitoa vaatteillesi, vettä ja energiaa säästäen
ProSense®-tekniikka punnitsee jokaisen koneellisen ja räätälöi sitten pesuohjelman vastaamaan täyttömäärää tarkasti. Anturit säätävät sen jälkeen tarkan pesuajan taaten kunkin tekstiilin optimaalisen käsittelyn. Aina raikkaan ja uudenveroiset pyykit ja pienempi veden- ja energiankulutus.


NAUTI PEHMEÄMMISTÄ VAATTEISTA
Tämä pesukone tarjoaa ensiluokkaiset tulokset, jotka ovat selvästi nähtävissä. Koska SoftPlus varmistaa huuhteluaineen tasaisen jakautumisen tekstiileihin, vaatteesi tuntuvat entistä pehmeämmiltä ja sileämmiltä, ja niiden kuidut ovat lisäksi paremmin suojattuja pidentäen vaatteidesi käyttöikää.


ENERGIATEHOKAS PESU MAHDOLLISIMMAN LYHYESSÄ AJASSA
Monet Eco-ohjelmat säästävät energiaa. Myös Eco Ajansäästö säästää aikaa. Ohjelma mahdollistaa ECO- ja Ajansäästö-lisätoimintojen valitsemisen samanaikaisesti, jolloin pesuohjelma on sekä energiatehokas että mahdollisimman nopea.

Erinomaista tehokkuutta luotettavasti
Tämän pesukoneen inverter-moottori on kaikkien aikojen luotettavin ja kestävin. Harjattomaan invertteritekniikkaan perustuva moottori tuottaa vähemmän tärinää ja kuluu vähemmän, ja se tarjoaa maksimaalisen suorituskykyä minimaalisella äänitasolla.

Muita ominaisuuksia
Maksimi linkousnopeus: 1400 k/min
Max.täyttömäärä: 8kg
LCD-näyttö
Pesuohjelmat ja valinnat: Eco 40-60, Puuvilla, Keinokuidut, Hienopesu, WoolSilk, Vapaa-aika, 20min 3Kg, Duvet, Siliävät tekstiilit (tekokuidut), Huuhtelu/tyhjennys, Anti Allergy Vapour
Hellävarainen pesuohjelma silkille
Lisähuuhtelu
Lisähuuhtelu
Tahranpoisto-lisätoiminto
Pesuainelokeroiden määrä kaukalossa: short 3
Automaattinen tasapainon tunnistus
Fuzzy Logic
Tarkka elektroninen vesitason tunnistus
Veden virtauksen tunnistin
Ajastin
Vaahdontunnistus
Tulvasuojaus Aqua Control pohjasensorilla


Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 09 syyskuu, 2021.

Copyright © 2021 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template