AEG L7WBE846G kuivaava pyykinpesukone

  • Malli: Yp-L7WBE846G
  • Paino: 71kg
  • Kpl varastossa: 1
  • Valmistaja: AEG

€699.00

Lisää koriin:


TUOTE SISÄLTÄÄ KOTIINKULJETUKSEN 12KM:N SÄTEELLÄ MYYMÄLÄSTÄ

Keskeiset ominaisuudet
Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kyseessä sitten takit tai pehmeät puserot.

Tekstiilien tehokkaaseen suojaamiseen
Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kyseessä sitten takit tai pehmeät puserot.

Hellävaraista huolenpitoa kahdella teknologialla
DualSense-teknologiamme räätälöi lämpötilan ja rummun liikkeet sekä muokkaa ohjelmat kankaiden mukaan. Matalamman lämpötilan ja hienosäädettyjen liikkeiden ansiosta kaikki herkimmistä materiaaleista ulkoiluvaatteisiin voidaan pestä ja kuivata alusta loppuun. Woolmark Blue -sertifioiuduilla pesu- ja kuivausohjelmilla voit turvallisesti pestä jopa "vain käsinpesu" -merkityt villavaatteet. Omat pesu- ja kuivausohjelmat vedenpitäville ulkovaatteille säilyttävät ja palauttavat niiden säänkestävät ominaisuudet.


Mukauttaa ohjelmat optimaalisten tulosten saavuttamiseksi
ProSense®-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä – oli täyttömäärä suuri tai pieni.

20 minuutin pikapesu ja 60 minuutin kuivatus kiireen keskellä
20 minuutin pikapesussa ja 60 minuutin kuivatuksella voit pestä ja kuivata 1 kg:n sekapyykit kerralla tunnin kuluessa. Voit myös valita pelkän pesun ja saada vaatteet puhtaiksi jo 20 minuutissa. Nopea ja kätevä pesu kiireisille ihmisille.


Vähennä silityksen tarvetta höyryn avulla
Höyryohjelma pehmentää vaatteiden kuituja vähentäen ryppyisyyttä ja samalla silityksen tarvetta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat paremmilta pidempään. Mahdollisuus raikastaa vaatteet nopeasti ilman turhaa altistamista lämmölle ja kulutukselle.

Care-rummun tasainen pintarakenne on entistäkin hellävaraisempi vaatteille*
Care-rummussa vaatteet liukuvat hellävaraisesti pieniä tyynyjä muistuttavan rummun pintarakenteen sekä optimoidun olakemuotoilun ansiosta. Ohut vesikalvo peittää reiät pesun aikana ja tuottaa entistäkin hellävaraisemman käsittelyn pyykeillesi.

Kondensoiva kuivaustekniikka
Maksimi täyttömäärä pesussa: 8 kg
Maksimi täyttömäärä kuivauksessa: 5 kg
Maksimi linkousnopeus: 1400 k/min
Pesuohjelmat ja valinnat: Eco 40-60, Puuvilla, Keinokuidut, Hienopesu,
Villa/käsinpesu, Vapaa-aika, Quick 20 Wash&Dry 60, Steam, Huuhtelu,
Huuhtelu/tyhjennys
Käsinpesuohjelma
Woolmarkin hyväksymä villaohjelma
Vaahdontunnistus
Tulvasuojaus
Mitat K x L x S (mm) 847x597x551


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 01 elokuu, 2022.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template