Electrolux Well S7 ikkunapesuri WS71-4CR

  • Malli: Yp-WS714CR
  • Paino: 0.59kg
  • Kpl varastossa: 12
  • Valmistaja: Electrolux

€69.90

Lisää koriin:


Well S7 on kompakti ja kevyt ikkunapesuri, jossa on ergonominen kädensija Soft grip -pinnoitteella. Käyttöaika 60 minuuttia. Tehokas ja hiljainen moottori sekä Anti-drip -järjestelmä, jonka avulla vesi ei valu lattialle tai ikkunan karmeille. Voit kääntää laitetta mihin tahansa suuntaan ja pestä myös vaakatasossa olevia pintoja. Pakkauksessa tulee mukana suihkepullo ja mikrokuitumoppi.

WellS7 on ikkunoiden ja muiden pintojen puhdistamiseen tarkoitettu laite. Erinomaisen tuloksen takaavat luonnonkumista valmistetut lastat, joiden ansiosta voit puhdistaa pintoja haluamassasi suunnassa ilman huolta ikävistä raidoista. Tehokkaiden litiumparistojen lataus riittää kerralla jopa 90 minuutin puhdistukseen, ja WellS7 on myös valikoimamme hiljaisin (vain 60 dB) ikkunoiden ja muiden tasaisten pintojen pesin.

Laadukkaat luonnonkumikuivaimet
Laadukkaiden luonnonkumikuivaimien ansiosta voit pyyhkiä pinnat mihin suuntaan tahansa ilman huolta raidoista tai pisaroista.

Litiumakku
Kestävät litiumakut mahdollistavat yhtäjaksoisen puhdistuksen jopa 60 minuutin ajan.

Erittäin hiljainen, vain 60 dB.
Tehokkaalla ja hiljaisella pesurilla puhdistat vaivattomasti ikkunat ja muut tasaiset pinnat.

Anti-drip -järjestelmä
Anti-drip -järjestelmän ansiosta voit käyttää laitetta kaikista suunnista ilman veden valumista lattialle ja ikkunakarmeille. Käyttäjä voi valita mieleisen puhdistustavan: S-tyyli ammattimaiseen puhdistamiseen yhdellä vedolla, ylhäältä alas -tyyli järjestelmälliseen puhdistamiseen tai horisontaalinen puhdistus lasipöytien ja muiden tasojen puhdistamiseen.

Monitoimipesuri
Suulakkeet voidaan säätää sopiviksi erilaisille pinnoille – lasille, laatoille tai peileille.Latausaika (h): 2
Äänitaso dB(A): 60
Väri: Valkoinen
Paino (kg): 0.59
Kokonaiskorkeus (cm): 287
Jännite (V): 3.6


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 11 huhtikuu, 2022.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template