EPSON ET-2712 ECOTANK monitoimitulostin

  • Malli: Yp-ET-2712
  • Paino: 4kg
  • Kpl varastossa: 6
  • Valmistaja: EPSON

€229.00  €189.00
Säästä: 17%

Lisää koriin:


Vähennä mustekustannuksia keskimäärin 90 % Epsonin ilman mustepatruunoita toimivalla ET-2712 EcoTankilla1, jonka mukana toimitetaan riittoisat mustepullot. Uudenlaisten mustepullojen ansiosta laitteen parannetun ja erittäin tehokkaan musteentäyttöjärjestelmän täyttäminen on helppoa ja siistiä. Kiireiset kodit arvostavat varmasti tätä kätevää ratkaisua, jonka ansiosta voidaan unohtaa mustekustannukset ja musteen loppumiseen liittyvät huolet.

Vähennä täyttökerrat minimiin tulostamalla ilman mustepatruunoita
Kukaan ei varmastikaan seuraa kovin tarkasti musteen vaihtamisen tarvetta, mutta musteen loppuminen voi aiheuttaa melkoisia ongelmia. EcoTank tarjoaa tähän stressittömän ratkaisun – aivan ensimmäisistä musteista alkaen sen erittäin suuriin mustesäiliöihin mahtuu keskimäärin 88 mustepatruunan verran mustetta1. Laite sopii erinomaisesti paljon tulostaville käyttäjille, sillä se vähentää tarvikkeiden vaihtamisen tarvetta.

Pienennä mustekustannuksia
Tämä taloudellinen tulostin pystyy säästämään keskimäärin 90 % mustekustannuksista1. Yhdellä mustesarjalla voi tulostaa jopa 4 500 mustavalkosivua ja 7 500 värisivua2.

Suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyys mielessä
EcoTank on ennennäkemättömän pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Laitteen etuosassa olevat mustesäiliöt on suunniteltu siistejä uudelleentäyttöjä ajatellen, ja pullojen rakenne varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta. Laitteen etuosassa olevan mustetason ilmaisimen ansiosta näet helposti, milloin mustetta täytyy lisätä.

Tulosta lähes mistä tahansa
EcoTankilla on helppo tulostaa mobiililaitteista, tablet-tietokoneista ja kannettavista tietokoneista. Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -toimintojen avulla voit lähettää asiakirjoja tulostettavaksi älylaitteilta, joihin on asennettu Epson iPrint3 -sovellus. Tulostin voi vastaanottaa tiedostoja lähes mistä tahansa maailman kolkasta Epson Email Print3 -ominaisuuden ansiosta.

Mielenrauha
Micro Piezo -tulostuspäätä käyttävä EcoTank on luotettava tulostusratkaisu, jolle myönnetään yhden vuoden takuu.

Avainominaisuudet
Säästä 90 % musteen hinnasta1: Vastaa 88 mustepatruunaa1
Erittäin edullinen tulostus: Tulosta jopa 4 500 sivua mustavalkoisena ja 7 500 sivua värillisenä2
Uuden sukupolven musteentäyttöjärjestelmä: Täytä mustesäiliö helposti ja siististi kätevien mustepullojen avulla
Wi-Fi ja sovellukset: Tulosta mobiililaitteista3
Kolmitoimilaite, jossa on edestä täytettävä säiliö: Tulostus, kopiointi ja skannaus


Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 18 marraskuu, 2021.

Copyright © 2022 YP-Net.Com. Template by 12leaves.com
wastrong template